tulisan jalan

Saya merupakan agen Shaklee anda bagi penghantaran ke seluruh Malaysia. COD sekitar Gombak, Istana Budaya dan Dayabumi.
Untuk maklumat lanjut dan cadangan pengambilan vitamin yang sesuai mengikut keperluan dan budget, sila hubungi saya.

cadang

Tercari-cari vitamin apa yang sesuai untuk diambil sekarang? Klik sini untuk cadangan pengambilan vitamin yang sesuai.

Jadi AHLI SHAKLEE

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee 

Anda boleh mendaftar dengan membuat yuran pendaftaran sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke cawangan Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya (891971) sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke cawangan untuk ambil kit keahlian) dan tambahan RM10 untuk kos pos sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di cawangan).

Tidak Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. 

Tidak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat pembelian.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di cawangan?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya  sekiranya anda berhasrat untuk bersama dengan saya (atau mungkin suatu hari nanti) dalam bisnes Shaklee sendiri. Dengan mendaftar ahli di bawah saya, konsultasi percuma akan diberikan sepanjang proses penggunaan produk Shaklee.

Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisnes dengan Asma (Kedai Sihat & Cantik)?

Anda boleh tukar upline dengan mendaftar semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula-mula mendaftar (step paling atas tadi). Anda boleh menggunakan ID saya sebagai sponsor anda.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (boleh email ke asmaebiz@gmail.com untuk mengetahui senarai harga produk Shaklee). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada tunai setiap bulan.

Dengan menjadi ahli di bawah (menggunakan ID saya - 891971 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami. Dalam team ini, anda akan diajar dan didedahkan CARA MARKETING ONLINE, RAHSIA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK, ASPEK TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN BLOG DAN FB serta banyak lagi.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di asmaebiz@gmail.com atau call/sms/WhatsApp 019-6027343 untuk maklumat lanjut.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...