tulisan jalan

Saya merupakan agen Shaklee anda bagi penghantaran ke seluruh Malaysia. COD sekitar Gombak, Istana Budaya dan Dayabumi.
Untuk maklumat lanjut dan cadangan pengambilan vitamin yang sesuai mengikut keperluan dan budget, sila hubungi saya.

cadang

Tercari-cari vitamin apa yang sesuai untuk diambil sekarang? Klik sini untuk cadangan pengambilan vitamin yang sesuai.

Saturday, December 15, 2012

Ramuan Utama Shaklee Collagen Powder yang Hebat!

Ramuan utama dan fungsi Shaklee Collagen Powder:


Kolagen daripada sisik ikan merah:

Sisik ikan merah adalah sumber kolagen yang premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan.


Ekstrak biji Camellia Japonica:

Biji Camellia Japonica terdiri daripada asid oleik, satu omelien dan pelembab kulit yang hebat, dan isoflavon iaitu antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.


Ekstrak Pfaffia:

Pfaffia yang juga dikenali sebagai ginseng Brazil, apabila digabungkan dengan ekstrak biji Camellia Japonica akan membantu fungsi kolagen dan asid hyaluronic. Dengan kemampuan luar biasa mengikut kuantiti air yang banyak, asid hyaluronic memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembab dan licin.

Elastin daripada kolagen ikan:

Elastin memelihara kulit menjadi fleksibel tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk mengekalkan ketengangan, keanjalan dan kulit yang elastik.


Vitamin C dan Vitamin B: 
Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit.
Vitamin B turut serta dalam metabolisma karbohidrat, lemak dan protin untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen di dalam sel.


Ekstrak kerangan:

Glucosamine ekstrak kerangan adalah penting di dalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.Lactobacillus acidophilus:

Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula sistem usus. Usus yang sihat mampu meningkatkan penyerapan kolagen.


Kombinasi 7 ramuan hebat ini menghasilkan kolagen yang bermutu tinggi, tahan lasak dan memberikan hasil yang mengagumkan.

khasiat collagen

Kesan nya sudah mula dapat dirasai pada awal pengambilan dan dalam 8 minggu pengambilan Shaklee Collagen Powder ini, anda dapat rasai kulit menjadi lebih baik secara keseluruhan.* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Shaklee ID: 891971
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan:
Emel/Google Chat: asmaebiz@gmail.com
FB: Asmahizan Sahizah
FB Page: Kedai Sihat & Cantik
Tel.No: 019-6027343

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...