tulisan jalan

Saya merupakan agen Shaklee anda bagi penghantaran ke seluruh Malaysia. COD sekitar Gombak, Istana Budaya dan Dayabumi.
Untuk maklumat lanjut dan cadangan pengambilan vitamin yang sesuai mengikut keperluan dan budget, sila hubungi saya.

cadang

Tercari-cari vitamin apa yang sesuai untuk diambil sekarang? Klik sini untuk cadangan pengambilan vitamin yang sesuai.

Friday, November 22, 2013

CoQ Health Plus: Pelbagai manfaat dalam 1 kapsul

CoQ Health Plus merupakan produk terkini daripada Shaklee untuk membantu menjana jantung yang sihat. CoQ Health Plus diformulakan untuk mereka yang mempunyai masalah jantung, masalah kolestrol, tekanan darah tinggi atau kepada mereka yang ingin mencegah masalah ini. 

CoQ Health Plus Shaklee mengandungi proprietari CoQ10 dan resveratrol, ramuan-ramuan yang membantu menjana jantung anda. Selain CoQ10, ia turut mengandungi vitamin E dan teh hijau sebagai bahan utamanya.  Sebab itulah disamping menjana jantung yang sihat, pengambilan CoQ Health Plus mampu memberi manfaat terhadap kecantikan kulit dan kesuburan.
CoQ10

Koenzim Q10 (CoQ10) merupakan nutrien yang berperanan membantu kesihatan salur darah. CoQ10 terhasil secara semulajadi oleh tubuh dan wujud dalam semua sel. Pengambilan makanan membantu mengekalkan tahap CoQ10 dalam tubuh kita, tetapi banyak faktor seperti diet yang tidak seimbang, faktor usia, pendedahan harian kepada radikal-radikal bebas, telah menyebabkan peningkatan kepada keperluan nutrien yang amat penting ini.Tanpa CoQ10, sel-sel tidak akan mampu menghasilkan tenaga dan organ-organ tidak dapat berfungsi dengan betul. Sebagai antioksidan, CoQ10 membantu arteri-arteri dari oksidasi akibat tindakan LDL (kolesterol tidak baik). Ini penting untuk menggalakkan fungsi salur darah, terutamanya yang mengankut salur darah ke organ jantung.

Siapa yang patut mengambil CoQ Health Plus?

  • Mereka yang berumur 18 tahun ke atas, sihat tetapi prihatin tentang fungsi jantung dan kesihatan arteri
  • mereka yang mengambil ubat-ubatan yang mengurangkan tahap CoQ10 di dalam darah
  • wanita hamil atau mereka yang mengambil ubat cair darah - perlu mendapatkan nasihat daripada doktor mereka terlebih dahulu

Mahukan jantung yang sihat, kulit sihat menawan, kesuburan dan menghalang oksidasi LDL?? Hanya 1 kapsul CoQ Health Plus setiap hari.
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Shaklee ID: 891971
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan:
Emel/Google Chat: asmaebiz@gmail.com
FB: Asmahizan Sahizah
FB Page: Kedai Sihat & Cantik
Tel.No: 019-6027343

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...