tulisan jalan

Saya merupakan agen Shaklee anda bagi penghantaran ke seluruh Malaysia. COD sekitar Gombak, Istana Budaya dan Dayabumi.
Untuk maklumat lanjut dan cadangan pengambilan vitamin yang sesuai mengikut keperluan dan budget, sila hubungi saya.

cadang

Tercari-cari vitamin apa yang sesuai untuk diambil sekarang? Klik sini untuk cadangan pengambilan vitamin yang sesuai.

Friday, August 2, 2013

Bantu Legakan Sakit Sendi Mak Ayah dengan Advanced Joint Health Tablet

Semakin meningkat usia, memang tak lari daripada mengalami sakit tulang dan sendi. Bila sendi tidak selesa, nak beraktiviti macam-macam pun terganggu dek ketidakselesaan itu.

Warga emas merupakan antara golongan yang berisiko mendapat mendapat sakit sendi. Apabila usia kita meningkat, tulang-tulang akan mula hilang kalsium dan lain-lain mineral yang menyebabkan kepadatan tulang menurun. Bendalir dalam sendi-sendi akan berkurang dan tulang rawan mula berlaga antara satu sama lain yang menyebabkan sendi berasa sakit.

Antara Simpton Sakit Sendi
§  Ketegangan
§  Lenguh
§  Bengkak
§  Kesakitan
§  Bunyi berkeriut bila bergerak

Advanced Joint Health Tablet diformulasikan khusus untuk membantu memberikan keselesaan sendi dan menyokong pergerakan. Advance Joint Health Tablet ini diperbuat daripada bahan-bahan herba semulajadi  dan bahan-bahannya diuji secara klinikal untuk keberkesanan terhadap masalah sendi. Ianya diperbuat dari jagung, boswellia dan bahan-bahan lain yang penting untuk kesihatan sendi seperti vitamin C, zinc, mangan dan sebagainya.

Advanced Joint Health Tablet memberikan manfaat kepada sendi dalam 3 cara berikut:
Lebaran ini, bawa pulang sebotol untuk insan tersayang. Alang-alang sedang promosi, dapatkan terus 2-3 botol dengan harga yang berbaloi-baloi. Hubungi saya atau klik sahaja butang comel di bawah untuk beli segera.Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Kedai Sihat & Cantik 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan:

Shaklee ID: 891971
✉ asmaebiz@gmail.com
✆ 019-6027343
☞ www.facebook.com/KedaiSihatCantik

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...