tulisan jalan

Saya merupakan agen Shaklee anda bagi penghantaran ke seluruh Malaysia. COD sekitar Gombak, Istana Budaya dan Dayabumi.
Untuk maklumat lanjut dan cadangan pengambilan vitamin yang sesuai mengikut keperluan dan budget, sila hubungi saya.

cadang

Tercari-cari vitamin apa yang sesuai untuk diambil sekarang? Klik sini untuk cadangan pengambilan vitamin yang sesuai.

Thursday, September 12, 2013

Penapis Air Bajet dan Mudah Alih dengan Get Clean® Water Pitcher

"Sebahagian dari nutrien fitokimia anti-kanser dan anti-penyakit semulajadi yang paling berharga yang biasanya ditemui dalam makanan, didapati boleh menyebabkan kanser bila dicampurkan dengan air paip berklorin. Penemuan ini termasuk makanan yang biasa iaitu soya, buah-buahan, sayur-sayuran, teh, produk kesihatan, dan beberapa preskripsi.

Ia menunjukkan bahawa makanan segar yang kita makan juga bertindak balas terhadap air paip berklorin yang kita gunakan untuk memasak makanan kita, mewujudkan toksin. Ini bermakna bahawa buah-buahan dan sayur-sayuran, salad hijau, teh hijau, teh hitam, teh herba, produk soya, vitamin dan pelbagai makanan tambahan, dan juga beberapa ubat-ubatan farmaseutikal boleh dikaitkan dengan kombinasi dengan air berklorin." - sumber

Terkejutkan bila dapat tau tindak balas makanan segar yang kita cuci dengan air bertujuan untuk membersihkan tetapi sebenarnya boleh menjadi punca kepada penyakit kronik. Mari saya perkenalkan penapis air bajet bagi mereka yang kurang berkemampuan untuk memiliki dan menyelenggara penapis air yang harganya agak boleh tahan mahalnya.

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!

  • Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
  • Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
  • Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan - dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
  • Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama


sumber: Shaklee Malaysia

Antara ciri-cirinya yang disukai ramai adalah ianya RINGAN dan MUDAH di bawa ke mana sahaja serta MENJIMATKAN KOS - tanpa perlu masak air dan tanpa penggunaan elektrik!!

Penuras karbonnya sangat mesra alam kerana setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Sesuai untuk mereka yang mempunyai bajet kecil tetapi sangat mementingkan kebersihan air yang digunakan.

Harga runcit pek permulaan dengan 1+3 blok karbon cuma RM460.00. Selepas 16 bulan (1 tahun 4 bulan - lama tu..), cuma perlu gantikan blok karbon sahaja. Memang berbaloi-baloi.

Hubungi saya untuk dapatkan penapis air berkualiti ini atau klik-klik je button comel di bawah.


Konsultasi secara EKSKLUSIF khas untuk anda yang memilih Kedai Sihat & Cantik 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan:

Shaklee ID: 891971
✉ asmaebiz@gmail.com
✆ 019-6027343
☞ www.facebook.com/KedaiSihatCantik

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...