tulisan jalan

Saya merupakan agen Shaklee anda bagi penghantaran ke seluruh Malaysia. COD sekitar Gombak, Istana Budaya dan Dayabumi.
Untuk maklumat lanjut dan cadangan pengambilan vitamin yang sesuai mengikut keperluan dan budget, sila hubungi saya.

cadang

Tercari-cari vitamin apa yang sesuai untuk diambil sekarang? Klik sini untuk cadangan pengambilan vitamin yang sesuai.

Friday, April 26, 2013

Manfaat Utama Garlic Shaklee

Garlic complex Shaklee diperbuat daripada bawang putih jenis premium, bebas dari racun perosak dan ditanam secara organik. Ianya dihasilkan secara eksklusif pada suhu bilik, yakni tanpa haba bagi mengekalkan 100% Allicin aktif. Tidak semua tablet garlic di pasaran mengandungi Allicin aktif. Dwi teknologi turut digunakan untuk mengawal bau garlic.

Manfaat Utama:

  • Mengandungi spearmint - memertingkatkan sistem penghadaman dan fungsi jantung
  • Antibiotik yang selamat dan semulajadi - Garlic merupakan antibiotik semulajadi yang selamat untuk kegunaan jangka panjang bagi mempertingkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida.
  • Menghalang alergi - mempertingkatkan ketahanan terhadap penyakit berkait dengan sistem imun seperti sinus, alergi, athma, selesema dan hepatitis.
  • Mempertingkatkan sistem penghadaman - formula uniknya mampu membantu dalam masalah berkaitan sistem penghadaman seperti kembung perut, gastrik dan ketidakhadaman. Juga mampu menentang bakteria H.pylori dan menghalang ulser gastrik.
  • Memoderatkan tekanan darah tinggi - kajian menunjukkan pengambilan 2-4 tablet setiap hari akan menurunkan tekanan darah tinggi sehingga 8 point.
  • Detoksifikasi - garlic mampu mengeluarkan raksa dari tubuh dengan pantas. Raksa, plumbum dan kadmium adalah logam toksid yang akan menaikkan tekanan darah. Ia juga mampu melindungi sel-sel darah dari kemusnahan dari logam dan menghalang kerosakan hati berpunca dari bahan kimia.
  • Menurunkan kolestrol - menurunkan kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah, mengurangkan pembekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung, menghalang strok dan penyakit koronari.
  • Mencegah kanser - membantu mengelak dan merawat kanser dengan mengurangkan bahan pencetus kanser iaitu nitrosamine.
  • Menstabilkan glukos - menolong menstabilkan glukos di dalam tubuh kita.
Dapatkan hari ini beserta konsultasi berterusan daripada saya.* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Shaklee ID: 891971
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan:
Emel/Google Chat: asmaebiz@gmail.com
FB: Asmahizan Sahizah
FB Page: Kedai Sihat & Cantik
Tel.No: 019-6027343

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...